Atria Takuumurea Rotukarja Naudan entrecote n. 3,6 kg

SUOMALAISTA NAUDANLIHAA

Entrecote on loistovalinta pihveihin ja kaikenlaiseen grillaukseen. Entrecotessa on sisäistä rasvaa, joten se on parhaimmillaan kovalla lämmöllä paistettuna tai grillattuna. 

 

Jos kypsennät entrecoten pihveinä, kannattaa pihvin ulkoreinan kalvoon leikata ennen kypsennystä muutama viilto, että pihvi pysyy suorana.

 

Rotukarjan jalostus ja nautojen kasvatus ja ruokinta tähtäävät kaikki mahdollisimman laadukkaaseen ja herkulliseen tulokseen joka näkyy lautasella ja maistuu kielellä. Rotukarja kasvaa aina vapaana. Tuotantotapa tukee ympäristön monimuotoisuutta.

 

Pakkauksessa on merkintä miltä tilalta liha tulee, sekä  naudan rotu. Rotukarjarotuihimme kuuluvat Aberdeen Angus, Blonde d’Aquitaine, Charolais, Hereford, Limousin ja Simmental.

 

Näitä entrecoteita, kuten muitakin Atria Takuumureita lihoja on raakakypsytetty tarkkaan valvotuissa olosuhteissa vähintään 4 viikon ajan. 

Olemme varmistaneet, että vain ne asiakkaamme, jotka tosiasiallisesti ovat ostaneet tuotteitamme verkkokaupastamme, sekä kirjautuneet verkkokauppaamme, voivat jättää tuotteitamme koskevia kuluttaja-arvosteluja. Arvostelut on annettu riippumattomasti ja ne on julkaistu sellaisenaan.

VOIT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ