Atria Takuumurea premium petite tender suklaahiehosta n. 1 kg

SUOMALAISTA NAUDANLIHAA

 

Naudan Petite Tender on nimensä mukaisesti pieni ja murea. Se kypsennetään useimmiten kokonaisena, joko grillattuna, tai pannulla pintojen paistamisen jälkeen uunissa paahdettuna. Petite Tender sopii erinomaisesti myös carpaccioon ja riimihärkään.

 

Vinkki:
Katso videolta ohjeet gochujang-marinoidun petite tenderin ja grillatun kaalin valmistamiseen.

 

Pakkaus sisältää tavallisimmin kolme kappaletta Petite Tendereitä, pakkauksen paino on joka tapauksessa aina vähintään 1 kg. Petite Tender tunnetaan myös nimillä bistro filet, beef shoulder, mock tender ja teres major.

 

Hienointa suomalaista suklaahiehoa

Lihakaupan petite tenderit ovat aina suomalaista suklaahiehoa. Todellista harvinaisuutta, joka kasvaa ruohon ja suklaan voimin. Nämä hiehot, naaraspuoliset nuoret synnyttämättömät naudat, ovat kehuttua ayrshire- tai holstein-maitorotua tai niiden ja tunnettujen pihvirotuisten (Angus, Hereford, Charolais, Limousine, Simmental tai Blonde d’Aquitaine) risteytyksiä.

Vasikat pääsevät suklaan makuun heti siirtyessään pelkästä maidosta myös kiinteään ruokavalioon. Suklaamäärät ovat alkuun pieniä, mutta vähitellen määrä kasvaa 300 grammaan päivässä. Nautojen nauttima suklaa on peräisin suomalaiselta makeistehtaalta. Suklaa on esimerkiksi ulkonäöllisesti epäkuranttia tai vaikkapa eri suklaiden vaihdoksessa tullutta erää.

 

Suklaalla nautojen ruokavaliossa haetaan täyteläisyyttä makuun ja mehevyyttä rakenteeseen. Suklaan sisältämä rasva myös edesauttaa toivottavaa lihan rasvoittumista. Suklaanaudat ovat maailman mittapuullakin todella harvinaista premiumia. Nyt tämä harvinaisuus Lihakaupan valikoimassa!

 

Olemme varmistaneet, että vain ne asiakkaamme, jotka tosiasiallisesti ovat ostaneet tuotteitamme verkkokaupastamme, sekä kirjautuneet verkkokauppaamme, voivat jättää tuotteitamme koskevia kuluttaja-arvosteluja. Arvostelut on annettu riippumattomasti ja ne on julkaistu sellaisenaan.

VOIT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ