Atria Premium Naudan marmori ulkofilee makurasvalla n. 2,0 kg

SUOMALAISTA NAUDAN ULKOFILEETÄ

Vähintään 5-luokan marmoroitumisasteen naudan marmoriulkofilee on moninkertaisesti palkittu World Steak Challenge -kilpailussa. Fileen makurasva antaa paistettaessa makuun lisää syvyyttä ja ryhtiä.

Lihakaupan premium-tuotteet ovat käsinvalikoituja valioyksilöitä. Premium-tuotteet leikataan aina maitorotuisista hiehoista. Tuotteet käyvät myös läpi lihanleikkaajiemme premium-tuotteille asetettamat tarkat kriteeristöt.

Kuten muitakin Atrian Takuumureita lihoja, on myös tätä fileetä raakakypsytetty tarkkaan valvotuissa olosuhteissa vähintään 4 viikkoa. Tilaa, paista ja nauti maailman parhaaksi valitusta pihvistä!

 

Uusi nimi, sama vanha Lihakauppa-suosikki
Olemme selkeyttäneet tuotteiden nimeämistä. Tämä tuote oli aikaisemmin nimeltään Atria Takuumurea Premium Naudan Ulkofilee makurasvalla n. 2,0 kg.

Olemme varmistaneet, että vain ne asiakkaamme, jotka tosiasiallisesti ovat ostaneet tuotteitamme verkkokaupastamme, sekä kirjautuneet verkkokauppaamme, voivat jättää tuotteitamme koskevia kuluttaja-arvosteluja. Arvostelut on annettu riippumattomasti ja ne on julkaistu sellaisenaan.

VOIT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ