Atria Rotukarja osso buco n. 2 kg

SUOMALAISTA LUULLISTA NAUDANPOTKAA

Pitkää kypsentämistä vaativat potkakiekot kuuluvat naudan mehukkaimpiin paloihin. Potkakiekot ovat perinteisen italilaisen osso bucon raaka-aine. Mehevää potkalihaa voi käyttää myös esimerkiksi pulled beefiin. Potkakiekkojen ulkoreunaan kannattaa leikata pienet viillot, jotta ne eivät mene kypsennyksen aikana kupille. Pakkaus sisältää 4-6 potkakiekkoa.

 

Osso bucomme ovat rotukarjan lihaa, joka on naudanlihaa parhaimmillaan. Nautarotujen jalostus ja nautojen kasvatus ja ruokinta tähtäävät kaikki mahdollisimman laadukkaaseen ja herkulliseen tulokseen joka näkyy lautasella ja maistuu kielellä.

 

Rotukarjarotuihimme kuuluvat Aberdeen Angus, Blonde d’Aquitaine, Charolais, Hereford, Limousin ja Simmental. Rotukarja kasvaa aina vapaana. Tuotantotapa tukee ympäristön monimuotoisuutta.

 

Huomioithan, että osso bucot eivät ole saatavilla keskiviikon toimituksiin.

Olemme varmistaneet, että vain ne asiakkaamme, jotka tosiasiallisesti ovat ostaneet tuotteitamme verkkokaupastamme, sekä kirjautuneet verkkokauppaamme, voivat jättää tuotteitamme koskevia kuluttaja-arvosteluja. Arvostelut on annettu riippumattomasti ja ne on julkaistu sellaisenaan.

VOIT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ