Atria Premium Naudan Osso Buco suklaahiehosta n. 1,5kg

SUOMALAISTA LUULLISTA NAUDANPOTKAA

Huomioithan, että osso bucot ovat saatavilla perjantain toimituksiin.

 

Osso Buco: Italialaisen ruokakulttuurin kulmakivi, joka valmistuu joko kaikkien tuntemalla tavalla tomaattisessa kastikkeessa hauduttaen tai Uber perinteisesti kirkkaassa liemessä juuresten kanssa muhittaen. Molemmilla tavoilla Osso Buco on klassinen herkku joka vie kielen mennessään esimerkiksi risotto MIlasenen tai polennan kanssa tarjoiltuna.

 

Huomioi, että Osso Buco vaatii pitkän haudutuksen ja lihaa ympäröivään kalvoon on hyvä tehdä viiltoja, jotta potkakiekko kypsyessään ei kupristu.

 

Katso videolta mitä Pihvimies loihtii Osso Bucosta!

 

Hienointa suomalaista suklaahiehoa

Suklaahieho on harvinaisuus, joka kasvaa ruohon ja suklaan voimin. Suklaahiehot ovat kehuttua ayrshire- tai holstein-maitorotua tai niiden ja tunnettujen pihvirotuisten (Angus, Hereford, Charolais, Limousine, Simmental tai Blonde d’Aquitaine) risteytyksiä.

 

Vasikat pääsevät suklaan makuun heti siirtyessään pelkästä maidosta myös kiinteään ruokavalioon. Suklaamäärät ovat alkuun pieniä, mutta vähitellen määrä kasvaa 300 grammaan päivässä. Nautojen nauttima suklaa on suomalaisen makeistehtaan hävikkisuklaata. Suklaa on esimerkiksi ulkonäöllisesti epäkuranttia tai vaikkapa eri suklaiden vaihdoksessa tullutta erää.

 

Suklaalla nautojen ruokavaliossa haetaan makuun täyteläisyyttä makuun ja mehevyyttä rakenteeseen. Suklaan sisältämä rasva myös edesauttaa toivottavaa lihan rasvoittumista. Suklaanaudat ovat maailman mittapuullakin todella harvinaista premiumia. Nyt tämä harvinaisuus Lihakaupan valikoimassa!

Olemme varmistaneet, että vain ne asiakkaamme, jotka tosiasiallisesti ovat ostaneet tuotteitamme verkkokaupastamme, sekä kirjautuneet verkkokauppaamme, voivat jättää tuotteitamme koskevia kuluttaja-arvosteluja. Arvostelut on annettu riippumattomasti ja ne on julkaistu sellaisenaan.

VOIT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ