UUTUUS! Atria Premium Naudan Flat Iron Steak suklaahiehosta n. 1,4kg
Ison lapaluun alta ammattilaisen tarkkuudella leikattu Flat Iron on suoranainen yllättäjä! Lihan sijainti antaa sille runsaan ja mehukkaan pihvimäisen maun, jolloin mausteeksi riittää yksinkertaisesti suola.
Mureudeltaan ja pehmeydeltään Flat Iron Steak muistuttaa Petite Tenderiä tai ulkofilétä, ja onkin tämän vuoksi loistava tuote herkullisen, mutta budjettiystävällisemmän, pihvi-illan raaka-aineeksi.
Parhaiten Flat Iron Steakin rehevä maku pääsee esille suoraan grillaamalla tai pannulla paistamalla. Pihvin kypsennys kannattaa viimeistellä uunissa 150 asteessa 54 asteen sisälämpötilaan. Anna lihan vetäytyä 10-15 minuuttia ennen leikkaamista.
Kypsentäminen onnistuu myös sous vide -menetelmällä, joka takaa aina tasalaatuisen lopputuloksen myös suuremmalle joukolle. Kypsennä Flat Iron Steakia 54 asteen lämpötilassa 1,5-2 tuntia ja viimeistele pinta pannulla tai grillillä. Anna vetäytyä ennen leikkaamista.
Hienointa suomalaista suklaahiehoa
Suklaahieho on harvinaisuus, joka kasvaa ruohon ja suklaan voimin. Suklaahiehot ovat kehuttua ayrshire- tai holstein-maitorotua tai niiden ja tunnettujen pihvirotuisten (Angus, Hereford, Charolais, Limousine, Simmental tai Blonde d’Aquitaine) risteytyksiä.
Vasikat pääsevät suklaan makuun heti siirtyessään pelkästä maidosta myös kiinteään ruokavalioon. Suklaamäärät ovat alkuun pieniä, mutta vähitellen määrä kasvaa 300 grammaan päivässä. Nautojen nauttima suklaa on suomalaisen makeistehtaan hävikkisuklaata. Suklaa on esimerkiksi ulkonäöllisesti epäkuranttia tai vaikkapa eri suklaiden vaihdoksessa tullutta erää.
Suklaalla nautojen ruokavaliossa haetaan täyteläisyyttä makuun ja mehevyyttä rakenteeseen. Suklaan sisältämä rasva myös edesauttaa toivottavaa lihan rasvoittumista. Suklaanaudat ovat maailman mittapuullakin todella harvinaista premiumia. Nyt tämä harvinaisuus Lihakaupan valikoimassa!
Voit leikata pihvin joko ohuiksi viipaleiksi ja tarjota esimerkiksi osana tapas-pöytää, tai reilummiksi pihveiksi, jolloin Flat Iron Steak on selvästi ruokahetken kruunu.
Ison lapaluun alta ammattilaisen tarkkuudella leikattu Flat Iron on suoranainen yllättäjä! Lihan sijainti antaa sille runsaan ja mehukkaan pihvimäisen maun, jolloin mausteeksi riittää yksinkertaisesti suola.
Mureudeltaan ja pehmeydeltään Flat Iron Steak muistuttaa Petite Tenderiä tai ulkofilétä, ja onkin tämän vuoksi loistava tuote herkullisen, mutta budjettiystävällisemmän, pihvi-illan raaka-aineeksi.
Parhaiten Flat Iron Steakin rehevä maku pääsee esille suoraan grillaamalla tai pannulla paistamalla. Pihvin kypsennys kannattaa viimeistellä uunissa 150 asteessa 54 asteen sisälämpötilaan. Anna lihan vetäytyä 10-15 minuuttia ennen leikkaamista.
Kypsentäminen onnistuu myös sous vide -menetelmällä, joka takaa aina tasalaatuisen lopputuloksen myös suuremmalle joukolle. Kypsennä Flat Iron Steakia 54 asteen lämpötilassa 1,5-2 tuntia ja viimeistele pinta pannulla tai grillillä. Anna vetäytyä ennen leikkaamista.
Hienointa suomalaista suklaahiehoa
Suklaahieho on harvinaisuus, joka kasvaa ruohon ja suklaan voimin. Suklaahiehot ovat kehuttua ayrshire- tai holstein-maitorotua tai niiden ja tunnettujen pihvirotuisten (Angus, Hereford, Charolais, Limousine, Simmental tai Blonde d’Aquitaine) risteytyksiä.
Vasikat pääsevät suklaan makuun heti siirtyessään pelkästä maidosta myös kiinteään ruokavalioon. Suklaamäärät ovat alkuun pieniä, mutta vähitellen määrä kasvaa 300 grammaan päivässä. Nautojen nauttima suklaa on suomalaisen makeistehtaan hävikkisuklaata. Suklaa on esimerkiksi ulkonäöllisesti epäkuranttia tai vaikkapa eri suklaiden vaihdoksessa tullutta erää.
Suklaalla nautojen ruokavaliossa haetaan täyteläisyyttä makuun ja mehevyyttä rakenteeseen. Suklaan sisältämä rasva myös edesauttaa toivottavaa lihan rasvoittumista. Suklaanaudat ovat maailman mittapuullakin todella harvinaista premiumia. Nyt tämä harvinaisuus Lihakaupan valikoimassa!
Voit leikata pihvin joko ohuiksi viipaleiksi ja tarjota esimerkiksi osana tapas-pöytää, tai reilummiksi pihveiksi, jolloin Flat Iron Steak on selvästi ruokahetken kruunu.
Suomalaista naudanlihaa
Kappalepaino n. 1400 g
Ainesosat naudanliha
| Ainesosa | Määrä | Yksikkö |
|---|---|---|
| Energia | 534 | kJ |
| Energia | 127 | kcal |
| Rasva | 5 | g |
| josta tyydyttynyttä | 2,6 | g |
| Hiilihydraatit | 0 | g |
| josta sokeria | 0 | g |
| Ravintokuitu | 0 | g |
| Proteiini | 21 | g |
| Suola | 0,14 | g |
Suolapitoisuus yksinomaan luontaisesti esiintyvästä natriumista
Alkuperä: Suomi
Teurastettu: Suomi 78 tai 26
Leikattu: Suomi 78 tai 26
Finskt nötkött
Vikt ca 1400 g
Ingredienser: nötkött
| Ingrediens | Määrä | Yksikkö |
|---|---|---|
| Energi | 534 | kJ |
| Energi | 127 | kcal |
| Fett | 5 | g |
| varav mättade | 2,6 | g |
| Kolhydrater | 0 | g |
| varav socker | 0 | g |
| Kostfiber | 0 | g |
| Protein | 21 | g |
| Salt | 0,14 | g |
Saltinnehållet uteslutande beror på naturligt förekommande natrium
Ursprung: Finland
Slaktat i: Finland 78 eller 26
Styckad i: Finland 78 eller 26
Förvaring under +6 °C
Olemme varmistaneet, että vain ne asiakkaamme, jotka tosiasiallisesti ovat ostaneet tuotteitamme verkkokaupastamme, sekä kirjautuneet verkkokauppaamme, voivat jättää tuotteitamme koskevia kuluttaja-arvosteluja. Arvostelut on annettu riippumattomasti ja ne on julkaistu sellaisenaan.