Atria Premium Naudan Denver Steak suklaahiehosta n. 1,7kg

SUOMALAISTA NAUDANLIHAA

Täysin uudenlainen leikkuu Suomen markkinassa.

 

Denver Steakin irrottaminen naudan etuselästä vaatii jopa kirurgintarkkaa työtä ja onkin osoitus lihanleikkaajan ammattitaidoista.

 

Meheväksi marmoroitunut lihas on parhaimmillaan pihveinä grillissä, eikä häpeile minkään fileepihvin rinnalla.

Maultaan ja suutuntumaltaan Denver Steak eroaa hieman perinteisestä ulkofileepihvistä, mutta on erinomainen raaka-aine vaikkapa tacoihin viipaloituna, itseoikeutetusti pihvinä tai kunnon steak sandwichissa Brooklynin tyyliin.

 

Suklaaruokinta korostaa pihvin marmoroitunutta makua tuoden mukaan pyöreyttä ja pähkinämäistä aromia.

 

Hienointa suomalaista suklaahiehoa

Suklaahieho on harvinaisuus, joka kasvaa ruohon ja suklaan voimin. Suklaahiehot ovat kehuttua ayrshire- tai holstein-maitorotua tai niiden ja tunnettujen pihvirotuisten (Angus, Hereford, Charolais, Limousine, Simmental tai Blonde d’Aquitaine) risteytyksiä.

 

Vasikat pääsevät suklaan makuun heti siirtyessään pelkästä maidosta myös kiinteään ruokavalioon. Suklaamäärät ovat alkuun pieniä, mutta vähitellen määrä kasvaa 300 grammaan päivässä. Nautojen nauttima suklaa suomalaisen makeistehtaan hävikkisuklaata. Suklaa on esimerkiksi ulkonäöllisesti epäkuranttia tai vaikkapa eri suklaiden vaihdoksessa tullutta erää.

 

Suklaalla nautojen ruokavaliossa haetaan makuun täyteläisyyttä makuun ja mehevyyttä rakenteeseen. Suklaan sisältämä rasva myös edesauttaa toivottavaa lihan rasvoittumista. Suklaanaudat ovat maailman mittapuullakin todella harvinaista premiumia. Nyt tämä harvinaisuus Lihakaupan valikoimassa!

 

Katso ja inspiroidu mitä Pihvimies loihti Denver Stakesta!

Olemme varmistaneet, että vain ne asiakkaamme, jotka tosiasiallisesti ovat ostaneet tuotteitamme verkkokaupastamme, sekä kirjautuneet verkkokauppaamme, voivat jättää tuotteitamme koskevia kuluttaja-arvosteluja. Arvostelut on annettu riippumattomasti ja ne on julkaistu sellaisenaan.

VOIT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ