Atria Premium Naudan marmori entrecote n. 1,5 kg

SUOMALAISTA NAUDANLIHAA

Vähintään 5-luokan marmoroitumisaste takaa pihvin pinnan herkullisen karamellisoitumisen ja mehukkuuden grillattaessa tai paistettaessa.  Juuri tästä raaka-aineesta valmistettu pihvi palkittiin maailman parhaana pihvinä arvostetussa World Steak Challenge -kilpailussa Dublinissa.  Minimissään 5-luokan marmorointi takaa pihvin pinnan herkullisen karamellisoitumisen ja mehukkuuden grillattaessa tai paistettaessa.

 

Entrecote on pihvien ja grillattavien lihojen kuningas. Liha sisältää paljon kudosrasvaa, joten se vaatii paistamista tai grillaamista kovalla lämmöllä. Entrecoten rasvaisuus tekee lihasta erityisen mehevää ja maukasta. Mikäli entrecoteen valmistaa pihveinä, kannattaa pihvin ulkoreunan kalvoon leikata muutama viilto ennen kypsentämistä, jotta pihvit eivät käpristy. Entrecote soveltuu hyvin myös kokonaisena grillattavaksi ja savustettavaksi.

Tätä entecoteta on mureutettu valvotuissa olosuhteissa vähintään 4 viikkoa. Tilaa, paista ja nauti maailman parhaana palkittua pihvilihaa!

 

Uusi nimi, sama vanha Lihakauppa-suosikki
Olemme selkeyttäneet tuotteiden nimeämistä. Tämä tuote oli aikaisemmin nimeltään Atria Takuumurea Premium Naudan Entrecote n. 1,5 kg.

Olemme varmistaneet, että vain ne asiakkaamme, jotka tosiasiallisesti ovat ostaneet tuotteitamme verkkokaupastamme, sekä kirjautuneet verkkokauppaamme, voivat jättää tuotteitamme koskevia kuluttaja-arvosteluja. Arvostelut on annettu riippumattomasti ja ne on julkaistu sellaisenaan.

VOIT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ