Possun plumaa ja paahdettua kurpitsaa

Raaka-aineet
1 pkt Atria Possun Pluma n. 1,3kg
Paahdettu kurpitsa
1 kg kurpitsaa
50 g voita
2 dl paahdettua hasselpähkinärouhetta
1 dl hunajaa
suolaa ja pippuria
Villivalkosipuli- pistaasipesto
100 g villivalkosipulia
1/2 dl pistaasia
1/2 dl pinjansiemeniä
1/2 pnt kirveliä
50 g parmesaania
oliiviöljyä
Salviamarinoidut porkkanat
1 rkl salviaa
1/2 dl oliiviöljyä
1/2 dl sitruunamehua
2 rkl hunajaa
suolaa
300 g porkkanaa pieninä kuutioina
Valmistusohje
Sekoita kurpitsakuutioihin pehmeä voi, pähkinät, hunaja ja mausta suolalla ja pippurilla. Paahda tai paista kurpitsakuutiot al dente.
Hienonna valkosipuli ohuiksi suikaleiksi. Raasta parmesaani hienoksi raasteeksi. Hienonna kirveli. Sekoita pesto oliiviöljyn kanssa ja tarvittaessa soseuta hieman tehosekoittimessa.
Leikkaa salvia ohueksi silpuksi. Sekoita aineksista marinadi porkkanakuutioiden joukkoon. Anna marinoitua kylmässä muutama tunti.
Grillaa possun pluma ja leikkaa annospaloiksi. Lisää lisukkeet annokseen mukaan.
KOKEILE MYÖS
