Osteriannos Bavette tartarilla

Herkullinen osteriannos Bavette tartarilla "carni cruda" valmistuu näillä selkeillä ohjeilla.
Raaka-aineet
300 g Atria Premium Naudan Bavette suklaahiehosta n. 2kg
1/2 kpl sitruunan menua
1 dl oliiviöljyä
Aioli
1 dl valkosipulimurskaa
2 dl majoneesia
Sinappinen kaviaari
1 dl sokeria
1 dl vaaleaa etikkaa
1 dl vettä
1 dl sinapinsiemeniä
Ryöpätty osteri
6 kpl ostereita
1 kpl salottisipuli
1 kpl valkosipulinkynsi
3 kpl tinjamin oksaa
2 rkl oliiviöljyä
ripaus mustapippuria
4 dl valkoviiniä
suolaa
Valmistusohje
Poista lihasta kalvot. Grillaa nopeasti kuumassa "grilli pinta", jäähdytä ja hienonna pieniksi kuutioiksi. Mausta pippurilla, suolalla, oliiviöljyllä ja sitruunanmehulla. Sekoita hellästi.
Sekoita majoneesista ja valkosipulimurskasta kevyesti valkosipulinen aioli. Mausta suolalla.
Keitä sinapinsiemenkaviaarin aineksia kunnes sinapinsiemenet ovat poksahtelevia suussa. Jäähdytä.
Avaa osterit ja ota liemi ja liha talteen. Pidä osterit kylmässä! Hienonna salottisipuli ja valkosipuli sekä timjami. Kuullota oliiviöljyssä salottisipuli, timjami, valkosipuli, lisää viini. Keitä liemi puoleen. Lisää osterien liha sekä liemi. Kiehauta pari minuuttia ja jäähdytä mahdollismman nopeasti. Säilytä osterit liemessään.
KOKEILE MYÖS

